Nädala kook

Siirupikompvekid 

Toidutare, 24. november 2004, 03:07
Siirupikompvekid.

Kogus: ühele

Koostisosad
2 dl rõõsk koor
2 dl siirup
2 dl suhkur
1 sl või
1 dl (purustatud mandlid)
lisaks küpsetuspaber või võipaber

Valmistamine
Lõika paberist umbes 20 cm küljega nelinurki. Keera need koonusekujulisteks torbikuteks. Pane torbikud püsti jämeda soolaga või talvel lumega täidetud nõusse. Pane kõik ained potti ja keeda heal kuumusel ning vahepeal segades, kuni segu muutub sitkeks. Tee külma veega proov, millal tilk segu selles kõveneb. Lisa või (ja pruunistatud mandlid) ning vala segu kohe torbikutesse, sest see kõveneb kiiresti.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee