Lõunasöögi retseptid

Vorsti-kartulivorm II 

Toidutare, 24. november 2004, 00:36
Lihtne argiõhtu vormiroog, mida on hea serveerida toorsalatiga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
250 g kartul
50 g Porgand
0.5 dl vahukoor
0.5 dl piim
0.5 küünt Küüslauk
125 g saunavorst või sardell
sinep
0.25 dl riivjuust
Paprika (jahvatatud)
sool
Must pipar

Valmistamine
Pese ja koori kartulid-porgandid ning lõika õhukesteks viiludeks. Lao kihiti rasvainega määritud ahjuvormi, raputa vahele soola ja pipart. Kõige peale peab jääma kartulikiht. Sega omavahel koor, piim ja purustatud küüslauk ning vala vormi. Küpseta 200°C juures praeahjus 40-45 minutit. Lõika vorstile täkked sisse ja määri neisse sinepit. Aseta vorst kartulivormile ja raputa üle riivjuustu ning paprikapulbriga. Küpseta veel 10-15 minutit, kuni kartulid on pehmed ja juust kaunilt kuldpruun.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee