Raguu metsloomalihastFoto: Jaan Heinmaa
13. november 2008, 11:59
Raguu metsloomalihast
Koores hautatud metsloomaraguu rohke porgandiga maitseb imehea. Kui metsloomaliha pole, valmista rooga sea- või vesieribist.
Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min
Koostisosad
500 g metskitse või mõne muu looma ribi
4 tk suurem porgand
2 tk suurem sibul
2 dl tomatipasta
0.5 purki või Hiina poolmagus kaste
5 dl kohvikoor
10 tk Kadakamarjad
4 küünt Küüslauk
Must pipar
sool
1 tl Basiilik (kuivatatud)
praadimiseks või
Valmistamine
Pruunista tükeldatud porgandid, sibulad ja ribid pannil võis. Pane koos maitseainete ja koorega ahjuvormi või - potti. Hauta 200°C juures praeahjus 30 minutit või kuni liha on pehme.
Kommentaarid (0)