Lõunasöögi retseptid

Seenevormiroog 

Toidutare, 23. november 2004, 23:58
Mahe vormiroog hommiku- või õhtusöögiks. Kõrvale sobib hästi klaasike veini.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
37.5 g suitsupeekon
0.5 tk Sibul
125 g värsked seened (kukeseened,austerservikud)
62.5 g hapukoor
Aroomisool
Sidrunipipar
50 g riivjuust
0.125 pakki röstisai

Valmistamine
Lõika peekon ribadeks, haki sibul ja tükelda seened. Prae pannil peekoniribasid ja hakitud sibulat. Lisa seened ning kuumuta korralikult läbi. Kalla peale hapukoor ja sega, maitsesta aroomisoola ja sidrunipipraga. Lõika sai kuubikuteks ning pane võiga määritud ahjuvormi. Tõsta peale peekoni-seenetäidis ja puista üle riivjuustuga. Küpseta 200°C juures praeahjus 15 minutit.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee