Kalatoitude retseptid

Lõhe-kartulivorm 

Toidutare, 23. november 2004, 23:10
Kuumsuitsulõhe kartulitega sobib nii argi- kui ka piduroaks. Vormiroa valmimiseks varu poolteist tundi, ettevalmistustööd võtavad vaid veerand tundi.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
300 g kuumsuitsulõhe
700 g kartul
sool
3 tk kanamuna
4 dl kohvikoor
2 sl või
hakitud till

Valmistamine
Koori ja viiluta kartulid. Lao kartuli- ning lõheviilud kihiti võiga määritud ahjuvormi, nii et ülemiseks ja alumiseks kihiks oleks kartul. Raputa kartulikihtidele veidi soola, kuumsuitsulõhele hakitud tilli. Vahusta munad ja koor. Maitsesta aroomisoolaga ning vala vormi. Pane peale mõni võitükike ja küpseta 175°C juures praeahjus 1,5 tundi, kuni kartulid on pehmed.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee