Kalatoitude retseptid

Köögivilja-forellivorm 

Toidutare, 23. november 2004, 22:55
Maitsvas vormiroas on koos köögivili ja kala.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
166.6 g kartul
0.33 tk Porgand
0.16 tk Sibul
33.33 g kuumsuitsuforell
0.16 dl hakitud till
0.5 dl piim
33.33 g juust
Must pipar
sool

Valmistamine
Koori kartulid ja porgandid ning lõika õhukesteks viiludeks. Tükelda sibulad. Pane pool köögiviljadest võiga määritud ahjuvormi, maitsesta soola ja pipraga. Lao peale kalatükid, puista üle hakitud tilliga ja kata ülejäänud köögiviljaga. Kuumuta piim kastrulis ja sulata selles juust. Lisa veidi soola ning pipart, sega ja vala vormi. Küpseta 175°C juures praeahjus 1 tund ja 15 minutit või kuni köögiviljad on pehmed.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee