Lõunasöögi retseptid

Idamaine pajaroog 

Toidutare, 8. mai 2009, 08:00
Idamaine pajaroog Jaan Heinmaa
See magushapu pajaroog on tüüpiline idamaise köögi esindaja. Valmistatud meile kättesaadavatest ainetest.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
500 g hakkliha
1 sl õli
2 tk Porgand
1 tk Sibul
1 tk Porrulauk
0.25 tk Juurseller
4 dl vesi
2 sl maisitärklis
2 sl sojakaste
1 tl sool
0.25 tl Ingver (kuivatatud)
1 tl 9% äädikas
3 tl suhkur

Valmistamine
Haki sibul, lõika porru rõngasteks, porgand ja juurseller viiludeks. Lase vesi keema, lisa sool ja köögiviljad ning keeda umbes 5 minutit. Samal ajal pruunista pannil hakkliha. Lisa hakkliha köögiviljale koos sojakastme, jahvatatud ingveri, äädika ja suhkruga. Lisa vähese veega segatud maisitärklis. Sega ning kuumuta kõik veel kord läbi. Serveeri riisi või pastaga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee