Mehhiko köök

Mehhiko loomalihahautis 

Toidutare, 17. juuli 2008, 08:26
Mehhiko loomalihahautis Jaan Heinmaa
Mõnusalt vürtsikas pajaroog, mille maitsestamisel on siiski arvestatud, et meie toidulaual ei ole iga päev Mehhiko roogi. Kui aga oled teravama maitsega juba harjunud, võiksid valmistada retseptis olevast vürtsikama roa.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
700 g pehme loomaliha
2 küünt Küüslauk
või
1.5 dl vesi
1 tk punane paprika
1 purki purustatud tomatid
200 g valged oad tomatikastmes
2 tl maisitärklis
0.5 tl Cayenne'i pipar
1 tl sool
0.5 tl suhkur
Petersell

Valmistamine
Lõika liha kuubikuteks ja peenesta küüslauk. Sulata või ning pruunista liha võis. Lisa purustatud küüslauk, vesi ja tomatid. Hauta, kuni liha on pehme (20-30 minutit). Lisa paprikaribad, oad ja väheses vees lahustatud maisitärklis. Sega. Maitsesta cayenne´i pipra, soola ja suhkruga. Puista üle hakitud peterselliga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee