Lõunasöögi retseptid

Hakklihapajaroog peediga 

Toidutare, 13. november 2008, 12:01
Hakklihapajaroog peediga Jaan Heinmaa
Neile, kellele maitseb peet, soovitaks seda pajarooga kindlasti proovida.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
300 g Peet
1 tk Sibul
õli
400 g veisehakkliha
1 tk puljongikuubik
0.5 l keev vesi
2 dl tume riis
2 tl Estragon (kuivatatud)
1 sl Petersell
1 tl sool
KASTE
0.5 tl Sidrunipipar
1 sl Estragon
või selle puudumisel
1 tl Estragon (kuivatatud)
2 dl hapukoor või maitsestamata jogurt

Valmistamine
Kuumuta jämedalt riivitud peet ja sibul õlis. Lisa hakkliha ning pruunista. Lisa keevast veest ja puljongikuubikust valmistatud puljong, riis ning estragon. Hauta aeg-ajalt segades 20 minutit. Maitsesta soola ja hakitud peterselliga. Kastme jaoks sega hapukoor hakitud estragoni ja sidrunipipraga. Serveeri pajaroog ja kaste eraldi. Suurepäraselt sobib lisandiks marineeritud kurk.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee