Lõunasöögi retseptid

Köögiviljapada jahimehevorstidega 

Toidutare, 23. november 2004, 19:43
Jahimehe poolsuitsuvorstid annavad pajaroale meeldiva maitse ja lisavad toekust. Mida rohkem on sööjate hulgas mehi, seda rohkem võiks lisada vorsti.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
1.25 dl vesi
0.25 tk kanapuljongikuubik
0.25 lehte Loorber
0.75 tera Valge pipar
1 tk Porgand
Juurseller
0.25 tk Sibul
0.25 tk Punane sibul
1.5 tk kartul
1 tk poolsuitsu jahimehevorst
25 g oakonserv (rohelised aedoad)
hakitud petersell
lisandiks maitsestatud toorjuust

Valmistamine
Puhasta ja tükelda köögiviljad. Kuumuta potis vesi ning lahusta selles puljongikuubik. Lisa vette kõik köögiviljad peale kartulite ja keeda. 5-10 minuti pärast pane juurde ka kartulid ja hauta peaaegu pehmeks (10-15 minutit). Lisa tükeldatud vorst ning külma veega loputatud oad ja hauta veel mõni minut. Raputa peale hakitud peterselli. Serveeri maitsestatud toorjuustuga. Lisaks tükike maitsvat leiba.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee