Kalatoitude retseptid

Kalaguljašš 

paprika, 1. oktoober 2008, 07:03
Vaheldus tavalisele praekalale. Serveerida keedetud kartulite, kartulipüree, riisi või pastaga. Lisandiks võib pakkuda värsket salatit või hautatud aedvilju. Kindlasti sobib guljaši juurde hea hulk maitserohelist.

800 g kalafileedõli2 sibulat2 sl tomatipüreed1 tl sinepit2 sl hapukoort1 tl jahvatatud paprikatsoolamaitserohelist Valmistusõpetus:1. Kalafilee lõigata tükkideks ning praadida õlis.2. Lisada peeneks hakitud sibul, tomatipüree ning tõsta potti.3. Maitsestada soola ja pipraga, valada nii palju vett, et toiduained oleksid kaetud.4. Lisada sinep ning hautada toit valmis.5. Kui kala pehme, lisada koor ning maitsestada toit lõplikult.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee