Lõunasöögi retseptid

Kapsa-hakklihavorm I 

paprika, 23. november 2004, 08:40
Serveerida maitserohelisega ülepuistatult, lisandiks keedetud kartulid ning värske salat.

1 keskmine kapsapea300 ga hakkliha2 dl keedetud riisi või karahelbeid1 sibulõli2 muna100 g peekonit4 sl hapukoortsoolapipartValmistusõpetus:1. Soolaga maitsestatud vees keeta kapsapea peaaegu pehmeks. ( Võib keeta ka suuremateks tükkideks lõigatud kapsa )2. Hakklihasse segada peeneks hakitud sibul, keedetud riis või kaerahelbed, sool, pipar ja hapukoor.3. Määrida ahjuvorm õliga, panna selle põhja üks kiht kapsalehti, mis on eelnevalt sõelal nõrutatud ( või sõelal nõrutatud kapsatükid).4. Kapsale asetada kiht hakklihasegu jne. Pealmiseks kihiks peab jääma kapsas.5. Lüüa muna lahti, segada sinna hapukoort ning valada toidule.6. Vorm puistata üle riivsaiaga ning katta õhukeste peekoniviiludega.7. Küpsetada 200 kr praeahjus, kuni peekon on krõbe ning toit küps.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee