Hommikusöögi retseptid

Tatrahelbepuder peedi ja küüslauguga 

paprika, 22. november 2004, 19:23
Serveerida hapukoore või maitsestamata jogurtiga. Võid teha maitsestamata jogurtist ka külma kastme, milles on soola, pipart, sinepit ning marineeritud kurgi kuubikuid ning maitserohelist.

1 kl tatrahelbeid
2 keskmist keedupeeti
1 sibul
2 küüslauguküünt
2-3 kl vett
soola
Valmistusõpetus:
1. Riivi peedid ja haki sibul
2. Lao aedviljad kastruli põhja, vala üle tatrahelvestega ning kalla peale soolaga maitsestatud kuum vesi.
3. Aja toit keema, keeda 4 min.
4. Võta kastrul tulelt ja jäta toit 10 min kaane alla hauduma.
5. Valmis puder sega läbi ning haki peale küüslauku.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee