Kalatoitude retseptid

Räimeseljanka 

paprika, 22. november 2004, 19:20
Mõnus vaheldus tavapärasele seljankale ning sobib eriti kalasõpradele ning kaalulangetajatele. Serveerida hapukoore ning hea värske leiva või sepikuga.

300 g räimefileed2 porgandit1 väike fenkolporru (15 cm jupp)2 sl õli1 l vett2 kalapuljongikuubikut2 loorberilehte2 küüslauguküüntnäpuotsatäis kuivatatud tüümiani1 tl pipraterasid1 dl rohelisi oliive1 hapu- või marineeritud kurk Valmistusõpetus:1. Haki porgandid ja fenkol. Pese korralikult porru ja viiluta.2. Pane potti õli, kuumuta ning lisa tükeldatud aedviljad ning terved küüslauguküüned. Kuumuta aedvilju veidi aega vaiksel tulel.3. Lisa potti tomatipasta ning kuumuta veel veidi aega.4. Lisa veest ja puljongikuubikust valmistatud puljong ning maitseained.5. Keeda suppi vaiksel tulel u 10 min ning lisa siis tükeldatud räimefileed, oliivid ning kurgikuubikud.6. Keeda vaikselt paar minutit, sest kala saab selle ajaga küpseks.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee