Küpsetised

Porgandikook II 

kassike, 22. november 2004, 19:17
Kaneelimaitseline porgandikook.

2,5 kl nisujahu3 tl soodat2 tl kaneeli5 muna200 g margariini1,5 kl suhkrut3 kl riivitud porganditValmistusõpetus: sulata margariin ja jahuta. Sega sisse suhkur ja ükshaaval munad. sega jahu,sooda ja kaneel ning lisa margariini-suhkru segule. Kõige lõpuks lisa taignasse jämedalt riivitud porgand. Soovi korral võib lisada ka rosinaid või mandlilaaste Vala tainas määritud koogivormi ja küpseta 200 kraadi juures umbes 30 minutit. Jahtunud koogile riputa peale tuhksuhkrut.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee