Lambaliha retseptid

Ühepajatoit lambalihaga II 

Toidutare, 19. november 2004, 23:25
Veidi magusamaitseliseks teevad selle pajaroa jõhvikamarmelaad ja datlid.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
125 g lambaliha
0.25 sl jahu
0.5 sl õli
0.5 tk Sibul
0.75 tk Porgand
0.5 küünt Küüslauk
1.5 dl kanapuljong
0.25 sl jõhvikamarmelaad
0.5 tl tomatipasta
3 tk kuivatatud datlid
0.75 sl hakitud petersell
sool
Must pipar

Valmistamine
Lõika liha kuubikuteks ja sega jahuga. Kuumuta pannil õli ning pruunista liha mitmes jaos. Lisa hakitud sibulad ja tükeldatud porgandid. Prae 10 minutit ning lisa hakitud küüslauk. Kalla segu potti ja vala peale puljong. Keeda vaiksel tulel aeg-ajalt segades 40 minutit. Lisa jõhvikamarmelaad, tomatipasta, datlid ja hakitud petersell. Maitsesta soola ja pipraga. Serveeri kuskussi või riisiga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee