Lõunasöögi retseptid

Maksapajaroog porganditega 

Pille Enden, 22. veebruar 2009, 22:21
Kiirelt ja vähese vaevaga valmiv toekas õhtusöök kogu perele. Sel moel valmistatud maks jääb väga õrn ja mahlane.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
700 g veisemaks
4 tk Porgand
1 tk Sibul
2 sl õli
2 sl jahu
1 tl sool
5 dl vesi
1 tk köögiviljapuljongikuubik

Valmistamine
Koori sibul ja porgandid ning lõika õhukesteks ratasteks. Pruunista paar minutit õlis ja tõsta keedunõusse. Lõika maks 2-3 cm suurusteks tükkideks. Veereta tükke soolaga segatud jahus, prae keskmisel kuumusel pruuniks ja kalla koos praadimisõliga porgandite juurde. Lisa vesi ja puljongikuubik ning hauta nõrgal kuumusel 30 minutit, kuni maks on pehme. Serveeri riisi või kartulitega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee