Veiseliha retseptid
19. november 2004, 23:04

Seene-loomaliha pajaroog

Seened loomaliha ja köögiviljadega maitsevad hästi keedetud riisi või kartulitega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
125 g puhastatud ja tükeldatud seened (puravikud, šampinjonid)
100 g veisefilee
õli
1.75 dl vesi
0.25 tk lihapuljongikuubik
0.5 tk Sibul
0.5 tk eri värvi paprikad
värske petersell
värske tüümian
sool
purustatud must pipar

Valmistamine
Lõika liha umbes 2 cm suurusteks tükkideks ja pruunista väheses õlis. Pane koos kuuma vee ja puljongikuubikuga potti. Tükelda sibulad ning lõika paprika ribadeks, lase pannil kergelt pruunistuda ja lisa siis lihale. Pruunista pannil õlis tükeldatud seened ning kalla potti. Maitsesta roog soola ja pipraga. Hauta madalal kuumusel vähemalt tund või kuni liha on täiesti pehme. Vajadusel lisa keeva vett. Lisa tükeldatud ürdid. Serveeri keedetud kartulite või riisiga.