Veiseliha retseptid

Seene-loomaliha pajaroog 

Toidutare, 19. november 2004, 23:04
Seened loomaliha ja köögiviljadega maitsevad hästi keedetud riisi või kartulitega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
125 g puhastatud ja tükeldatud seened (puravikud, šampinjonid)
100 g veisefilee
õli
1.75 dl vesi
0.25 tk lihapuljongikuubik
0.5 tk Sibul
0.5 tk eri värvi paprikad
värske petersell
värske tüümian
sool
purustatud must pipar

Valmistamine
Lõika liha umbes 2 cm suurusteks tükkideks ja pruunista väheses õlis. Pane koos kuuma vee ja puljongikuubikuga potti. Tükelda sibulad ning lõika paprika ribadeks, lase pannil kergelt pruunistuda ja lisa siis lihale. Pruunista pannil õlis tükeldatud seened ning kalla potti. Maitsesta roog soola ja pipraga. Hauta madalal kuumusel vähemalt tund või kuni liha on täiesti pehme. Vajadusel lisa keeva vett. Lisa tükeldatud ürdid. Serveeri keedetud kartulite või riisiga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee