Lõunasöögi retseptid

Kapsapajaroog 

Toidutare, 19. jaanuar 2012, 07:20
KapsapajaroogFoto: Jaan Heinmaa
Lihtsalt valmistatav kapsapada riisi ja hakklihaga sobib hästi argiõhtuks.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
1 tk väiksem kapsapea
400 g hakkliha
4 tk Porgand
1 tk Sibul
1 sl õli
3 dl vesi
1 dl pudruriis
sool
Must pipar
Petersell

Valmistamine
Tükelda kapsas, porgandid ja sibul. Pane poti põhja vesi. Lisa keeva vette porgandid ja keeda 5 minutit. Lisa kapsas ning kuumuta kõike veel 5 minutit, siis lisa riis. Sega kõik korralikult läbi ja pane potile kaas peale. Lase keeda 15 minutit. Pruunista sel ajal hakkliha ja sibul, maitsesta tugevalt soola ning pipraga ja lisa potti. Lase keeda, kuni kapsas on pehme. Vajadusel maitsesta veel.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee