Linnuliha retseptid
25. märts 2008, 15:14

Hõrk broileripada puuviljadega

Aprikoosikonserv ja ananass lisavad broileripajale veidi magusust.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
400 g Kanafilee
3 dl Vesi
1 tk Porrulauk
3 tk Porgand
1 tk Paprika
1 tk väike purk aprikoosikompotti
1 purk (227g) ananassikonserv
2 tk Varsseller
õli
Sidrunipipar
Petersell

Valmistamine
Koori ja viiluta porgandid. Tükelda paprika, sellerivarred ja porru. Pruunista kastrulipõhjas õlis porgandeid 5 minutit. Lisa paprikaribad, porru ja sellerivarred. Pruunista veel 5 minutit segades. Vala peale vesi ja hauta kaane all, kuni porgandid on pehmed. Samal ajal pruunista broilerifileeribad õlis. Lisa koos tükeldatud aprikooside ja ananassiga patta. Kuumuta läbi, maitsesta ning lisa hakitud petersell. Serveeri kuumalt värskelt keedetud riisiga.