Veiseliha retseptid

Loomalihapada 

Toidutare, 4. august 2005, 10:59
Paprikamaitseline pajaroog, mis tahab kaua tulel podiseda, sobib hästi pühapäevatoiduks.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
100 g Veiseliha
0.75 tk Porgand
0.75 tk Kartul
0.5 tk Paprika
0.5 tk Sibul
0.75 küünt Küüslauk
0.25 tk Puljongikuubik
0.25 dl Vesi
0.25 purki purustatud tomatid
0.25 sl Veiniäädikas
0.25 tl Sool
Must pipar
0.5 tl Majoraan

Valmistamine
Koori ja tükelda köögiviljad. Peenesta küüslauguküüned. Lõika liha kuubikuteks. Valmista veest ja puljongikuubikust puljong. Sega omavahel puljong, purustatud tomatid, veiniäädikas ja maitseained. Pane lihakuubikud ja köögivili kihiti potti ning kalla üle tomatiseguga. Kata kaanega ja lase 175º C juures ahjus podiseda 2-3 tundi.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee