Lambaliha retseptid

Lamba-šampinjonipada 

Toidutare, 19. november 2004, 21:04
Lihtne pajaroog, mida võib serveerida koos keedetud kartulitega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
0.5 sl õli
125 g lambaliha
sool
Must pipar
0.125 tk Porrulauk
37.5 g Šampinjonid
0.5 tk Porgand
0.25 tk Sibul
0.5 tk Tomat
0.5 dl veiselihapuljong

Valmistamine
Lõika liha kuubikuteks. Kuumuta pannil õli ja pruunista liha. Maitsesta soola ning pipraga. Tõsta kaanega ahjuvormi liha, tükeldatud porru, sibul, porgandid ja šampinjonid. Kõige peale aseta tomativiilud. Kalla üle puljongiga. Kata kaanega ning küpseta 225°C juures praeahjus 1 tund.