Lõunasöögi retseptid

Aedvili frikadellidega 

paprika, 17. november 2004, 09:01
Kiire argipäevaroog, kui kasutada valmis frikadelle ning mõnus laupäevane perelõuna isetehtud lihapallikestega. Serveerimisel puistata üle ohtra hakitud peterselliga.

300 g porgandit500 g juursellerit3-4 kartulit1 l puljongit1 väike purk rohelisi herneidsoolapipartFrikadellid:250 g hakkliha1 sibul1 muna2 sl riivsaiasoolapipartmajoraanihakitud peterselliValmistusõpetus:1. Tükeldatud porgand, seller ja kartul panna kuuma puljongisse ja keeta.2. Hakklihast, peeneks hakitud sibulast, munast, leotatud riivsaiast, soolast, piprast ja majoraanist segada frikadellitaigen, veeretada sellest pallikesed.3. Kui aedviljad on peaaegu pehmed, lisada neile frikadellid, rohelised herned, maitsestada pipra ja soolaga ning keeta toit valmis.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee