Lõunasöögi retseptid

Hakklihasupp peekoniga 

Toidutare, 12. november 2004, 01:04
Peekon annab lihtsale hakklihasupile mõnusa suitsumaitse. Serveeri hapukoorega ning puista üle hakitud tilli ja murulauguga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
2.5 dl vesi
0.5 tk lihapuljongikuubik
0.75 tk Porgand
1.5 tk kartul
25 g viilutatud kuumsuitsupeekon
75 g hakkliha
purustatud must pipar
värske murulauk ja till
hapukoor serveerimiseks

Valmistamine
Lõika porgandid tükkideks ja pane keema, lahusta hulka puljongikuubikud. 10 minuti pärast lisa kartulitükid. Vahepeal lõika peekoniviilud ristisuunas ribadeks, pruunista kuumal pannil ja tõsta pannilt ära. Seejärel kuumuta pannil läbi hakkliha. Lisa supile hakkliha, peekon ning soovi korral veidi pipart. Hauta väiksel kuumusel, kuni köögiviljad on pehmed. Maitsesta vajadusel veel soolaga ja lase kaane all 5 minutit järelvalmida.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee