Hakklihasupp peekoniga
Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
2.5 dl vesi
0.5 tk lihapuljongikuubik
0.75 tk Porgand
1.5 tk kartul
25 g viilutatud kuumsuitsupeekon
75 g hakkliha
purustatud must pipar
värske murulauk ja till
hapukoor serveerimiseks
Valmistamine
Lõika porgandid tükkideks ja pane keema, lahusta hulka puljongikuubikud. 10 minuti pärast lisa kartulitükid. Vahepeal lõika peekoniviilud ristisuunas ribadeks, pruunista kuumal pannil ja tõsta pannilt ära. Seejärel kuumuta pannil läbi hakkliha. Lisa supile hakkliha, peekon ning soovi korral veidi pipart. Hauta väiksel kuumusel, kuni köögiviljad on pehmed. Maitsesta vajadusel veel soolaga ja lase kaane all 5 minutit järelvalmida.
Kommentaarid (0)