Lõunasöögi retseptid

Tomati-hakklihasupp 

Toidutare, 30. september 2008, 09:21
Lihtsalt valmistatava tomati-hakklihasupi teevad eriti maitsvaks valged oad. Soovi korral võid lisada ka kartulikuubikuid.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
0.5 sl õli
100 g loomahakkliha
0.25 purki purustatud tomatid
0.25 tk Sibul
0.25 küünt Küüslauk
0.375 tl sool
0.125 tl purustatud must pipar
0.25 sl Pune
0.25 sl mesi
1.25 dl vesi
0.375 sl sidrunimahl
0.25 purki valged konseroad
petersell või suvisibul

Valmistamine
Kuumuta kastrulis õli ja pruunista selles hakkliha. Lisa purustatud tomatid, tükeldatud sibul, küüslauk, maitseained, mesi ja vesi. Hauta 30 minutit. Lisa oad ja maitsesta soovi korral veel. Puista peale hakitud peterselli või suvisibulat.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee