Lõunasöögi retseptid

Juustusupp II 

Toidutare, 1. aprill 2011, 05:39
Juustusupp II
Seente ja köögiviljadega saad keeta vähese ajakuluga maitsva juustusupi. Soovi korral maitsesta röstitud saiakuubikud küüslaugusoolaga.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
4 tk Harilik sibul
3 tk Porgand
200 g Šampinjonid
200 g sulatatud juust Merevaik
1 l Köögiviljapuljong
1 sl õli
2 viilu röstisai

Valmistamine
Tükelda seened, porgandid ja sibulad ribadeks. Kuumuta köögivilju ning seeni õlis 2-3 minutit. Vala keevasse puljongisse kuumutatud köögiviljad-seened ja keeda 5 minutit või kuni köögiviljad on pehmed. Võta pott tulelt, lisa vähehaaval segades juust, kuni see on leemes korralikult sulanud ja segunenud. Rösti pannil võis või õlis saiakuubikud ja puista serveerides supile.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee