Lõunasöögi retseptid

Seene-suitsupeekonisupp 

Toidutare, 23. jaanuar 2008, 14:42
Seene-suitsupeekonisupp 
Lihtne seenesupp, mida saab valmistada igal aastaajal.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
50 g või
1 tk Harilik sibul
1 küünt Küüslauk
400 g Šampinjonid
2 sl jahu
6 dl kanapuljong
1.5 dl piim
1.5 dl vahukoor
4 viil suitsupeekon
sool
Must pipar
Petersell

Valmistamine
Sulata pannil või ning pruunista selles hakitud sibul, purustatud küüslauk ja viilutatud seened. Sõelu peale jahu ja sega, lisa vähehaaval puljong ja piim ning kuumuta keemiseni. Lõika peekon ribadeks ja pruunista pannil. Tõsta supp pliidilt ja jahuta. Maitsesta soola ja pipraga ning sega juurde pool vahukoorest. Vala supp kaussidesse ja tõsta peale kergelt vahustatud vahukoor. Puista supile peekoniribad. Kaunista peterselliga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee