Lõunasöögi retseptid

Suitsulihasupp 

Toidutare, 22. märts 2011, 13:19
Suitsulihasupp 
Rohke suitsulihaga supp on üks mehine suutäis.

Kogus: neljale
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
200 g suitsuliha või peekon
2 sl riis
2 tk Porgand
1 tk Porrulauk
4 tk kartul
12 dl Lihapuljong
2 sl tomatipasta
2 tl Majoraan
Valge pipar
hakitud petersell
2 küünt Küüslauk

Valmistamine
Lõika liha ribadeks ja pruunista seda potis veidi aega koos riisiga. Koori köögiviljad, lõika ribadeks, pane potti ja jätka pruunistamist. Lisa vesi, tomatipasta, majoraan, valge pipar ja puljong ning keeda umbes 30 minutit, kuni köögiviljad on pehmed. Maitsesta hakitud peterselli ja purustatud küüslauguga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee