Itaalia köök

Itaalia hakkliha-köögiviljasupp 

Toidutare, 12. august 2008, 12:12
Itaalia hakkliha-köögiviljasupp
Lihtsalt valmistatavas hakklihasupis, mis maitseb hästi ka lastele, on erinevaid ube ja itaaliapäraseid ürte.

Kogus: kaheksale
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
500 g hakkliha
1 tk suur sibul
1 tk Varsseller
1 tk Porgand
2 küünt Küüslauk
1 purk purustatud tomatid
4 dl tomatikaste
2 purki punased oad omas mahlas
5 dl vesi
2 tk loomalihapuljongikuubik
0.5 tl Pune (kuivatatud)
0.5 tl Basiilik (kuivatatud)
0.25 pead Valge peakapsas
1 purki mais
1 purki rohelised aedoad
2 dl makaronid
peale hakitud petersell

Valmistamine
Pruunista potis hakkliha. Lisa hakitud sibul, seller, porgand, küüslauk, tomatid, tomatikaste, oad, vesi, puljongikuubikud, pune ja basiilik. Kuumuta keemiseni ja keeda 20 minutit. Lisa ribadeks lõigatud kapsas, mais, rohelised oad ja makaronid. Keeda, kuni makaronid on pehmed. Kui supp tundub liiga paks, lisa vett. Puista peale hakitud peterselli.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee