Lõunasöögi retseptid

Kalasupp II 

Toidutare, 31. oktoober 2008, 11:01
Kalasupp II Jaan Heinmaa
Klassikaliselt lihtsas kalasupis võid kasutada oma lemmikkala.

Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
800 g värske kala (haug, siig, forell)
vesi
1 tl sool
8 tera Valge pipar
8 tk kartul
2 tk Porgand
1 tk Sibul
3 dl piim
1 sl jahu
1 sl või
PEALE
hakitud tilli

Valmistamine
Lõika kala suuremateks tükkideks ja tõsta keeva vette. Vett võiks olla nii palju, et kalatükid on veega kaetud. Lase hetk ilma kaaneta keeda ja korja pealt vaht. Lisa sool ja pipar. Keeda 15 minutit kaane all. Koori ja tükelda kartulid ning porgandid. Haki sibul. Kurna kalapuljong läbi sõela teise potti. Kuumuta puljong ja lisa kartulid, porgandid ning sibul. Keeda 15 minutit, kuni kartulid on pehmed. Puhasta kala. Sega jahu ja piim ning kalla supi hulka. Keeda mõni minut ning lisa kalatükid, või ja hakitud till.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee