Kogus: kuuele
Valmistusaeg: 20-40 min
Koostisosad
800 g värske kala (haug, siig, forell)
vesi
1 tl sool
8 tera Valge pipar
8 tk kartul
2 tk Porgand
1 tk Sibul
3 dl piim
1 sl jahu
1 sl või
PEALE
hakitud tilli
Valmistamine
Lõika kala suuremateks tükkideks ja tõsta keeva vette. Vett võiks olla nii palju, et kalatükid on veega kaetud. Lase hetk ilma kaaneta keeda ja korja pealt vaht. Lisa sool ja pipar. Keeda 15 minutit kaane all. Koori ja tükelda kartulid ning porgandid. Haki sibul. Kurna kalapuljong läbi sõela teise potti. Kuumuta puljong ja lisa kartulid, porgandid ning sibul. Keeda 15 minutit, kuni kartulid on pehmed. Puhasta kala. Sega jahu ja piim ning kalla supi hulka. Keeda mõni minut ning lisa kalatükid, või ja hakitud till.
Kommentaarid (0)