Kalatoitude retseptid

Pastaroog mereandidega 

Toidutare, 11. november 2004, 20:02
Pastaroog krevettide ja merekarpidega. Esmapilgul tundub kallis, aga neljale inimesele arvestades tuleb tegelikult odavam kui lihatoit.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
0.25 pakki spagetid
50 g suuremad krevetid
50 g sini-merekarbid (koos karpidega)
hakitud maitseroheline
50 g rõõsk koor
25 g Sibul
õli
sool
kaunistuseks maitseroheline

Valmistamine
Keeda spagetid vastavalt pakenil antud juhisele. Kurna liigne vesi välja ja lisa veidike õli, et spagetid üksteise külge ei kleepuks. Valmista ette mereannid. Pese karbid (kui vaja, kasuta selleks pehmet harjakest). Pane pann või kastrul tulele ning küpseta hakitud sibulat seni, kuni see muutub klaasjaks. Lisa kooritud krevetid ja kohe ka merekarbid. Küpseta kergelt läbi ja maitsesta soolaga. Lõpiks vala kastrulisse rõõsk koos ning hauta mereande seni, kuni koor kastrulis pakseneb. Serveeri keedetud spagetid keset taldrikut, nende ümber aseta mereandidest koorehautis. Kaunista maitserohelisega. Esmapilgul tundub kallis, aga neljale inimesele arvestades tuleb tegelikult odavam kui lihatoit.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee