Linnuliha retseptid

Mee ja aniisiga küpsetatud kana 

Toidutare, 11. november 2004, 19:49
Mee ja aniisiga küpsetatud kanarind.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
1 tk kanafilee
25 g mesi
purustatud aniis
küpsetamiseks õli
sool
0.5 tk *avokaado
0.75 küünt Küüslauk
12.5 g oliivõli
0.25 tl sidrunimahl
purustatud must pipar
hakitud maitseroheline

Valmistamine
Määri kanafilee sidruni, soola, aniisi ja mee seguga. Lase 10 minutit seista. Küpseta kuumal pannil, kuid aeglasel tulel, nii et kanafilee kenasti läbi küpseks, kuid ei läheks kõrbema. Valmista lisand: puhasta avokaado, lõika pooleks ja valmista sellest lehvik, tehes terava noaga sisselõiked nii, et avokaado üks ots jääks kinni. Aseta viil taldrikule ning valmista puhastatud küüslauguküünest, sidrunimahlast, piprast ja oliivõlist kaste. Vala avokaado sellega üle. Tõsta küpsetatud kanarind selle kõrvale ning kaunista maitserohelisega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee