Veiseliha retseptid

Veiselihapihvid 

Toidutare, 22. märts 2011, 13:28
Roa lisandiks sobivad punaveinikaste ja praetud punase sibula lõigud.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
150 g veise sise- või välisfilee
meresool
Must pipar
0.5 sl praadimiseks või
0.5 sl õli

Valmistamine
Võta liha juba aegsasti külmkapist välja. Kuni liha toatemperatuuril soojeneb, valmista kaste ja muud lisandid. Lõika liha 1-2 cm paksusteks tükkideks. Riputa lihale peenestatud meresoola ja pipart. Pane või ja õli praepannile ning kuumuta. Pann on parajalt kuum, kui või sisisedes vahutama hakkab. Prae pihvid: 1 cm paksusi 1,5 minutit mõlemalt poolt, 2 cm paksusi 2-3 minutit mõlemalt poolt. Kui tahad täiesti küpseid pihve, siis prae mõlemalt poolt minuti jagu kauem. Lisandiks sobivad punaveinikaste ja praetud punase sibula lõigud.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee