Hommikusöögi retseptid

Krevetikaste IV 

Toidutare, 10. november 2004, 01:03
Krevetikaste tomatipüreega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
50 g kooritud krevetid
0.25 tk Sibul
0.5 sl õli
0.5 sl nisujahu
0.75 sl tomatipüree
0.75 dl vesi
0.25 sl sidrunimahl
0.25 tl suhkur
0.25 tl sool
Aedtill

Valmistamine
Koori sibul ja haki peeneks. Kuumuta sibul õlis klaasjaks. Lisa nisujahu ja sega hästi läbi. Lisa kastmesse tomatipüree, vesi, sidrunimahl, suhkur, sool ja pooled krevettidest. Aja kaste korraks keema ning seejärel püreeri saumikseriga. Kontrolli maitset ja pane ülejäänud krevetid ning till kaunistuseks peale.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee