Kalatoitude retseptid

Lõhemedaljonid II 

Toidutare, 10. november 2004, 01:04
Lõhemedaljonid.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
150 g lõhefilee (kala peapoolsest osast)
sool
Must pipar
praadimiseks õli ja või

Valmistamine
Puhasta filee luudest. Lõika kalast umbes 1 cm paksused viilud, aga ainult iga teise viilu puhul lõika ka nahk läbi (fileeviilud jäävad kahekaupa nahkapidi kokku). Ava fileetükid medaljonideks (kahest kokkujäänud viilust üks medaljon). Aja või ja õli praepannil kuumaks ning prae lõhemedaljone mõlemalt poolt umbes 2 minutit. Maitsesta soola ja pipraga. Lõhemedaljonid pane praadima alles siis kui kõik muu on laualepanekuks valmis. Lisandiks sobib krevetikaste.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee