Itaalia köök

Sealihataskud 

Toidutare, 7. jaanuar 2008, 20:29
Oliivi-kapparitäidisega sealihataskud. Lisandiks sobib pehme roheline risotto.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
150 g sea välisfilee
50 g tükeldatud konservoliivid (rohelised)
0.25 sl Kappar
sool
Must pipar
praadimiseks õli

Valmistamine
Võta pooled oliividest ja kapparid ning haki peeneks. Lõigu lihast taskud (selleks lõika ainult iga teine viil lõpuni lahti, nii et viilud jäävad kahekaupa kokku). Täida "taskud" oliivi-kappariseguga. Küpseta lihataskuid praepannil mõlemalt poolt umbes 5 minutit. Lõppjärgus pane kaas peale, et liha korralikult läbi küpseks. Pane ka ülejäänud oliivid pannile ja kuumuta läbi. Itaaliapärased sealihataskud maitsevad eriti hästi koos pehme rohelise risottoga.