Taimetoidu retseptid

Suvikõrvitsa-paprikaraguu basiilikuga 

Toidutare, 10. november 2004, 00:02

Koostisosad
0.25 tk väike suvikõrvits
0.25 tk punane paprika
0.75 sl oliivõli
0.75 sl valge balsamveiniäädikas
0.25 tl meresool
jahvatatud must pipar
Basiilik (värske)

Valmistamine
Lõigu suvikõrvits ja paprika sõrmeotsasuurusteks kuubikuteks. Aja õli katlas kuumaks, pane köögiviljakuubikud sisse ning lase veidi küpseda. Lisa äädikas, sool ja pipar. Haki basiilik peeneks ja sega raguu hulka vahetult enne serveerimist. Sobiv lisand kartulipihvide juurde.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee