Kiudainerikkad toidud

Kodujuustu-idandisalat 

Toidutare, 4. november 2004, 03:54
Kodujuustu-idandisalat värske kurgi ja hernestega prantsuse salatikastmes.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
0.125 tk Kurk
50 g sügavkülmutatud herned
50 g kodujuust
Basiilik (värske)
0.5 dl mungoa idandid
PRANTSUSE SALATIKASTE

Valmistamine
Lõika kurk õhukesteks ribadeks või riivi jämeda riiviga. Sega kausis kurgiribad, idandid ja herned. Kalla peale kaste ja kodujuust, sega. Kaunista värskete basiilikulehtedega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee