Gluteenivabad retseptid

Kalkuni-singisalat 

Toidutare, 4. november 2004, 03:04
Kalkuni- või sealihasalat riisi, porru, paprika, õuna, marineeritud kurgi ja hernestega hapukoore-sinepikastmes.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
75 g keedetud või küpsetatud kalkuni- või sealiha
0.75 dl keedetud salatiriis
0.25 tk Porrulauk
0.25 tk punane paprika
0.5 tk Õun
0.5 tk marineeritud kurk
0.125 tk rabeda salati pea
50 g sügavkülmutatud herned
Murulauk
Petersell
50 g *18% hapukoor
0.5 sl sinep
0.5 sl sidrunimahl
sool
suhkur
Must pipar

Valmistamine
Lõika kalkuni- või sealiha ribadeks. Peenesta loputatud, pooleks lõigatud porru. Lõika kooritud õunad, marineeritud kurgid ja paprika ribadeks. Sega ained keedetud riisiga ja lisa sügavkülmutatud herned. Pane salatiained ribadeks lõigatud salatilehtedele. Haki peale murulauku või tilli. Valmista kaste. Serveeri kastet eraldi või salatisse segatult.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee