Lõunasöögi retseptid

Praelihasalat 

Toidutare, 30. september 2008, 07:16
Praelihasalat ubade või spargli, tomatite või virsikute ja pärlsibulatega prantsuse salatikastmes.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: kuni 20 min

Koostisosad
0.25 tk rabe peasalat
lollo rosso salat
75 g õhukesteks viiludeks lõigatud praeliha
100 g konserveeritud rohelised aeoad või sparglid
0.75 tk Tomat
1 tk või poolik konserveeritud virsik
0.25 dl pärlsibulad
(melonisektorid)
(riivitud mädarõigas)
Aed-harakputk
PRANTSUSE SALATIKASTE

Valmistamine
Kogu salatiainetest igale sööjale oma portsjon. Lõika salat taldrikutele ribadeks. Pane sellele nõrutatud, tükeldatud oad või sparglid. Lõika liha ribadeks või viiludeks aedvilja peale. Peenesta pärlsibulad ja raputa salatile (võid riivida sekka ka mädarõigast). Kaunista tomati või virsikusektorite ja harakputkega. Niisuta prantsuse salatikastmega. Ka mädarõikaga maitsestatud vahukoor sobib praelihasalati kastmeks.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee