Lõunasöögi retseptid

Eriline kalasupp 

Toidutare, 22. märts 2011, 13:32
Kalasupp tomati, sulatatud juustu ja basiilikuga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
2.5 dl Kalapuljong
100 g purustatud tomatid
0.5 tk Sibul
0.75 küünt Küüslauk
0.5 tk Porgand
0.75 sl õli
2.5 tk kartul
50 g sulatatud juust
100 g kalafilee
0.125 dl hakitud värske basiilik
Sidrunipipar
Aedtill
Murulauk

Valmistamine
Kuumuta tükeldatud sibulat, küüslauku ja porgandit potis väheses õlis. Lisa puljong ja purustatud tomatid. Hauta 10 minutit. Lisa kooritud ja kuubikuteks lõigatud kartulid ning lusikatäishaaval sulatatud juust. Maitsesta hakitud värske basiiliku ja sidrunipipraga. Hauta veel 10-15 minutit. Lõika kalafileed suupärasteks tükkideks ja lisa supile. Veidi enne serveerimist riputa supile ohtralt hakitud murulauku ja tilli.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee