Veiseliha retseptid

Böfstrooganov II 

Toidutare, 28. oktoober 2004, 22:27
Böfstrooganov paprika, šampinjonide ja mandariinidega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
150 g ribadeks lõigatud veiseliha
0.5 sl siirup
0.5 tk Küüslauk
0.5 tl maisijahu
0.5 sl õli
0.125 sl riivitud värske ingver
0.5 tl või peenestatud kuivatatud ingver
0.5 tk Sibul
0.25 tk kollane paprika
25 g Šampinjonid
0.25 dl sojakaste
0.125 dl vesi
78 g mandariinikonserv koos mahlaga
sool
Valge pipar
0.5 sl hakitud rosmariin

Valmistamine
Sega omavahel lihatükid ja siirup, purustatud küüslauk ja maisijahu. Kuumuta õli ja ingver praepannil ning pruunista selles liha. Lisa sektoriteks lõigatud sibulad, tükeldatud paprika, seened ja hakitud rosmariin. Lisa segades vesi, sojakaste ja mandariinimahl ning hauta liha pehmeks. Lõpuks lisa mandariinilõigud ja maitsesta.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee