Kalatoitude retseptid

Pühapäevakala 

Toidutare, 28. oktoober 2004, 21:12
Tomati-šampinjoni-ürdikastmes küpsetatud kalafilee.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 20-40 min

Koostisosad
150 g kalafilee (näiteks tursa)
0.25 tk Sibul
Sidrun
sool
Riivsai
0.25 purk viilustatud šampinjonid
0.375 dl rõõsk koor
1 tk kuubikuteks lõigatud tomat
0.5 tl peenestatud pune
0.25 dl hakitud petersell
Valge pipar

Valmistamine
Hõõru kalafileedele soola ja sidrunit ning veereta riivsaias. Pruunista sibulad ja nõrutatud šampinjonid pannil ning lisa koor, peenestatud petersell, pune ja tomatid. Maitsesta pipraga ja lase paar minutit haududa. Kalla seejärel kaste ahjuvormis kalafileedelee ja küpseta ahjus 225°C juures umbes 20 minutit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee