Lõunasöögi retseptid

Kapsa-hakklihavorm 

Toidutare, 22. märts 2011, 13:36
Üleküpsetatud kapsa-hakklihahautis odratanguga.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
100 g hakkliha
või või margariin
250 g Valge peakapsas
0.25 tk Sibul
0.5 tk Porgand
1.25 dl lihaleem
0.5 tl sool
0.5 sl hakitud majoraan
0.125 tl Valge pipar
0.125 sl siirup
0.075 dl odratangud

Valmistamine
1.Tükelda kapsas ja porgandid ning peenesta sibul. 2. Pruunista hakkliha ja sibul potis. Lisa segule lihaleem, kapsas ja porgandid ja maitsesta. Hauta umbes 30 minutit.3. Keeda tangud pehmeks soolaga maitsestatud vees ja lisa hautatud kapsasegule. Lisa lihaleent nii palju, et segu muutuks mahlakaks. Maitse. 4. Kalla segu võitatud ahjuvormi ja küpseta 175°C juures umbes tund aega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee