Retseptid

Bešamellkaste juustu ja singiga 

Toidutare, 24. oktoober 2004, 01:01
Juustu-bešamellkaste.

Koostisosad
40 g või
40 g kuubikuteks lõigatud keedusink
1 tk hakitud sibul
30 g nisujahu
2.5 dl kuum lihapuljong
2.5 dl kuum piim
sool
värskelt jahvatatud must pipar
värskelt riivitud muskaatpähkel
3 tk munakollane
3 sl vahukoor
30 g riivitud juust

Valmistamine
Kuumuta potis või ja prae selles kergelt sinki ja sibulat. Lisa ka jahu ja kuumuta veidi. Kalla pidevalt segades juurde lihapuljong ja piim. Keeda kastet tasasel tulel umbes 15 minutit ja suru seejärel läbi sõela. Maitsesta soola, pipra ja muskaadiga ning tõsta kaste uuesti korraks pliidile, kuumuta läbi. Klopi munakollased lahti koos vahukoore ja juustuga ning paksenda seguga kaste. Keedusingi asemel võid kasutada ka läbikasvanud pekki.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee