Lõunasöögi retseptid

Singisuflee 

Toidutare, 24. oktoober 2004, 00:35
Singisuflee ploomidega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
3 tk kuivatatud ploomid
1.5 sl Madeira vein
0.3125 dl vahukoor
12.5 g sai
50 g keedusink
värskelt jahvatatud must pipar
jahvatatud ingver
1 tk munakollane
1 tk munavalge
vormi määrimiseks rasvaine

Valmistamine
Leota ploome umbes 3 tundi madeiras. Kuumuta potis vahukoor. Koori sai ja leota seda koores. Lõika kuubikuteks sink ja püreesta koos saia ning munakollastega köögikombainis, maitsesta. Vahusta munavalge tugevaks vahuks ja sega tainasse. Jaota ploomid rasvainega määritud väikestesse sufleevormidesse ja vala peale tainas. Küpseta eelsoojendatud praeahjus 225°C (gaasipliidil 4.jaotus) juures umbes 15 minutit. Serveeri kuumalt.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee