Lõunasöögi retseptid

Petersellisuflee 

Toidutare, 24. oktoober 2004, 00:28
Petersellisuflee.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min

Koostisosad
0.5 kimpu Petersell
0.5 dl vahukoor
0.5 dl piim
25 g kodujuust
20 g kartulipüree pulber
sool
värskelt jahvatatud must pipar
Worcesteri kaste
1 tk munakollane
1 tk munavalge
vormi määrimiseks või

Valmistamine
Loputa, kuivata ja haki peeneks petersell. Kuumuta potis piim ja vahukoor, sega juurde kartulipüree pulber ja kodujuust. Püreesta massi umbes 2 minutit mikseriga. Maitsesta ja klopi juurde munakollased. Vahusta munavalged tugevaks vahuks ja sega tainasse. Täida tainaga rasvainega määritud väiksed sufleevormid ja küpseta eelsoojendatud praeahjus 225°C (gaasipliidil 4. jaotus) juures 20 minutit.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee