Petersellisuflee
Kogus: ühele
Valmistusaeg: 40-60 min
Koostisosad
0.5 kimpu Petersell
0.5 dl vahukoor
0.5 dl piim
25 g kodujuust
20 g kartulipüree pulber
sool
värskelt jahvatatud must pipar
Worcesteri kaste
1 tk munakollane
1 tk munavalge
vormi määrimiseks või
Valmistamine
Loputa, kuivata ja haki peeneks petersell. Kuumuta potis piim ja vahukoor, sega juurde kartulipüree pulber ja kodujuust. Püreesta massi umbes 2 minutit mikseriga. Maitsesta ja klopi juurde munakollased. Vahusta munavalged tugevaks vahuks ja sega tainasse. Täida tainaga rasvainega määritud väiksed sufleevormid ja küpseta eelsoojendatud praeahjus 225°C (gaasipliidil 4. jaotus) juures 20 minutit.
Kommentaarid (0)