Porgandisuflee
Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min
Koostisosad
125 g Porgand
5 g või
0.125 tl sool
0.125 tl Kaneel (jahvatatud)
värskelt jahvatatud must pipar
värskelt riivitud muskaatpähkel
25 g kooritud mandlid
1 tk munakollane
25 g créme fraiche
1 tk munavalge
vormi määrimiseks rasvaine
Valmistamine
Koori, pese ja viiluta porgandid. Hauta porgandeid pannil võis umbes 20 minutit, maitsesta. Püreesta porgandid ja mandlid köögikombainis ja pressi mass läbi sõela. Klopi lahti munakollased, sega kokku créme freiche´ ja porgandimassiga. Vahusta munavalged tugevaks vahuks ja lisa tainasse. Täida tainaga rasvainega määritud väiksed sufleevormid ja küpseta eelsoojendatud praeahjus 225°C (gaasipliidil 4.jaotus) juures 20 minutit.
Kommentaarid (0)