Lõunasöögi retseptid

Porgandisuflee 

Toidutare, 24. oktoober 2004, 00:20
Porgandisuflee mandlitega.

Kogus: ühele
Valmistusaeg: üle 60 min

Koostisosad
125 g Porgand
5 g või
0.125 tl sool
0.125 tl Kaneel (jahvatatud)
värskelt jahvatatud must pipar
värskelt riivitud muskaatpähkel
25 g kooritud mandlid
1 tk munakollane
25 g créme fraiche
1 tk munavalge
vormi määrimiseks rasvaine

Valmistamine
Koori, pese ja viiluta porgandid. Hauta porgandeid pannil võis umbes 20 minutit, maitsesta. Püreesta porgandid ja mandlid köögikombainis ja pressi mass läbi sõela. Klopi lahti munakollased, sega kokku créme freiche´ ja porgandimassiga. Vahusta munavalged tugevaks vahuks ja lisa tainasse. Täida tainaga rasvainega määritud väiksed sufleevormid ja küpseta eelsoojendatud praeahjus 225°C (gaasipliidil 4.jaotus) juures 20 minutit.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee