Kiudainerikkad toidud

Glasuuritud porgandid apelsiniga 

Toidutare, 22. märts 2011, 13:43
Luksuslik lisand.

Koostisosad
187.5 g jämedad porgandid
12.5 g või
sool
värskelt jahvatatud must pipar
0.25 tk apelsini mahl ja riivitud koor
0.5 tk Apelsin
0.25 tl mesi
0.25 sl apelsiniliköör

Valmistamine
Pese, puhasta ja kaabi porgandid. Lõika umbes 3x0,5 cm tükkideks ja vormi kuulideks. Pruunista porgandid pannil 30 g võis, maitsesta soola, pipra ja riivitud apelsinikoore ning -mahlaga. Hauta nõrgal tulel umbes 25-30 minutit, kuni porgandid on pehmed. Keeda mõnda aega kaaneta, et vedelik aurustuks. Sega sisse ülejäänud või ja mesi ning moori, kuni porgandid on kaetud läikiva kihiga. Võta porgandid pannilt ja tõsta sooja kohta seisma. Koori ja viiluta apelsinid. Kuumuta apelsiniviile pannil koos likööriga ja serveeri koos porganditega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee