Kiudainerikkad toidud

Magushapu Savoia kapsas 

Toidutare, 23. oktoober 2004, 21:47
Magushapu valge või kähar peakapsas kastmes.

Koostisosad
0.5 tk Porgand
100 g Tomat
1.25 sl päevalilleõli
0.5 dl apelsinimahl
0.25 sl sojakaste
0.25 sl mesi
0.5 sl täisteranisujahu
175 g valge või kähar peakapsas

Valmistamine
Koori, pese ja riivi jämedalt porgandid. Pese, puhasta ja viiluta tomatid. Kuumuta pannil õli ja hauta selles porgandeid ning tomateid umbes 8 minutit, kuni porgandid on pehmed. Suru köögivili läbi sõela ja sega apelsinimahla, sojakastme ning meega. Lahusta jahu 2-3 sl vees ja paksenda sellega kaste. Hauta kastet veel umbes 5 minutit. Puhasta ja pese peakapsas, eemalda lehed ja lõika umbes 2 cm ristkülikuteks. Jaga kapsas nelja portsjonisse. Prae igat portsjonit pannil õlis pidevalt segades umbes 5 minutit. Lisa kastmesse kapsas ja keeda veel 5 minutit. Serveeri kohe.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee